Mórven

A typical Elf

Description:

High Elf swasbuckler Wizard.

iets meer dan 100 jaar geleden geboren en de eerste 50 jaar zijn eigenlijk heel normaal verlopen
naarmate hij ouder werd, kwam hij er achter dat hij sterker, leniger en slimmer was dan al zijn leeftijdgenoten.

tijdens zijn trainingen werd hij telkens de beste in wat hij deed. hij begon zich steeds meer te ergeren aan de traagheid van zijn mede studenten. hij zonderde zich meer af van de rest, werd zelfs voor elvenstandaarden hooghartig. hij bracht veel tijd door in de bibliotheken waar hij meer leerde over andere rassen. sommige daarvan zouden net zo slim of slimmer zijn dan hijzelf. dit werd een obsessie voor hem on dat soort wezens tegen te komen.

tot grote frustratie van zijn leraren deed hij absoluut zijn best niet tijdens de lessen, desondanks haalde hij wel alles. om zijn leraren te treiteren besloot hij om niet de kant van de magiers op te gaan maar een meer martial kant te kiezen. ook hier frustreerde hij de leraren, mede omdat hij nooit een pantser wilde dragen en hij zijn medestudenten toch wel versloeg. zelfs met gemak. hij schepte er ook genoegen in om ze behoorlijk te pijnigen in gevechten.

magie, zeker de magie van de eerste graad was dermate makkelijk voor hem dat hij bijna zonder hulp in staat was de magie te beheersen.

vecna volgelingen hadden door hoe makkelijk hem alles afging. ze hebben ervoor gezorgd dat hij vecna kennis op zijn pad vond. dit intrigeerde hem en na verloop van tijd werd hij er steeds meer van overtuigd dat vecna zijn god was.

heden ten dagen maakt morven graag gebruik van de stereotype elf om zo zijn gang te kunnen gaan en te doen wat hij zelf wil. elven staan nou eenmaal niet bekend om hun moordlust ed

Bio:

Mórven

The Ancient Chronicles of Jol Ta Rog: The Rising farlan